Category Archives: Produk

Bisnes Part Time Yang Sesuai Untuk Mereka Yang Makan Gaji

Bisnes Dalam Shopee

Memang kebiasaannya jika hujung bulan je poket akan jadi nipis. Maksudnya duit makin berkurangan disebabkan oleh komitmen dalam hidup kita seperti bayar bil eletrik/telefon, bayar kereta, bayar sewa rumah dan macam-macam lagi belanja kegunaan harian.

Perkara ni normal la kan untuk sesiapa sahaja yang bekerja makan gaji. Setiap orang pasti akan mempunyai pengalaman seperti ini. Bila dah dekat hujung bulan memang kena berjimat habis. Baca lagi >>

Artikel ini ditulis oleh saudara Nik Thoha. Beliau ialah seorang penulis blog dan juga seorang usahawan internet sepenuh masa. Anda boleh follow beliau di Instagram @NikThoha

Software Auto Chat: Membantu Usahawan Membalas Mesej Di Facebook Secara Automatik

software-auto-chat-membantu-usahawan-membalas-mesej-di-facebook-secara-automatikPada post kali ni saya saya nak share satu review mengenai satu produk software terbaru untuk membantu usahawan online membalas segala PM (Private Message) dalam facebook page secara automatik. Anda hanya perlu setting keyword tertentu dan software ini akan automatik balas jika ada prospek PM fanpage anda guna keyword tersebut.

Software yang fungsinya cukup hebat ini dinamakan AUTO CHAT. Software ini dibangunkan oleh sebuah syarikat dari Malaysia untuk membantu memudahkan usahawan yang menjalan perniagaan melalui facebook. Baca lagi >>

Pembekal Jubah Muslimah Yang Murah Dan Paling Penting Patuh Syariah

Jubah-Patuh-Syariah

Assalamualaikum dan salam sejahtera. 🙂

Hari ini admin ingin membuat review tentang produk JUBAH WANITA MUSLIMAH yang sedang dicari oleh ramai peminat-peminat jubah wanita seluruh Malaysia. Jika anda nak tahu info tentang jubah wanita ini seperti jenis fabrik, harga jubah dan lain-lain, maka anda perlulah membaca artikel review ini sehingga ke penghujungnya.

Ramai wanita yang sedang mencari jubah untuk kegunaan peribadi seperti keluar jalan-jalan bersama keluarga, menghadiri majlis makan malam, menghadiri majlis kenduri kahwin dan macam-macam lagi. Baca lagi >>

Menarik Kekayaan Melalui Hukum Tarikan

Rahsia Hukum TarikanArtikel ini saya ingin berkongsikan tentang satu ilmu yang menarik iaitu “Hukum Tarikan” atau “Law Of Attraction”. Kita sememangnya mampu untuk menarik apa sahaja yang kita inginkan dalam kehidupan ini. Tidak kiralah samada ianya positif ataupun negatif, ianya bergantung kepada apa yang kita inginkan.

Sememangnya hukum alam tidak akan mendiskriminasi kepada sesiapa pun, ia hanya bertindak balas kepada apa yang kita inginkan. Baca lagi >>

Rahsia Hipnosis – Menarik Rezeki & Kekayaan

Rahsia HipnosisRamai yang membaca buku-buku motivasi dan pembangunan diri untuk menarik kejayaan dan kekayaan dalam hidup mereka. Mungkin ada yang meletakkan nota di dalam bilik tidur sebagai peringatan tentang keinginan atau matlamat hidup mereka. Ramai yang tahu rahsia kejayaan. Tetapi mengapa ada yang masih belum dapat kekayaan yang dikehendaki?

Perkara yang paling penting dalam penerimaan kepercayaan dan perubahan yang baru adalah dengan menjadikannya sebagai tabiat secara automatik dalam diri anda. Perkara yang dilakukan secara automatik tidak memerlukan pemikiran sedar untuk bertindak. Sebagai manusia, kita secara semulajadi agak sukar untuk berubah. Baca lagi >>