Bisnes Part Time Yang Sesuai Untuk Mereka Yang Makan Gaji

Bisnes Dalam Shopee

Memang kebiasaannya jika hujung bulan je poket akan jadi nipis. Maksudnya duit makin berkurangan disebabkan oleh komitmen dalam hidup kita seperti bayar bil eletrik/telefon, bayar kereta, bayar sewa rumah dan macam-macam lagi belanja kegunaan harian.

Perkara ni normal la kan untuk sesiapa sahaja yang bekerja makan gaji. Setiap orang pasti akan mempunyai pengalaman seperti ini. Bila dah dekat hujung bulan memang kena berjimat habis.

Tapi sebenarnya kan, ada banyak cara yang anda boleh lakukan untuk tebalkan semula poket atau beg duit anda. Tapi jangan pula anda pergi join skim cepat kaya ya.

Apa yang perlu anda lakukan adalah dengan mempunyai satu BISNES PART TIME

Ya, hanya buat bisnes secara part time sahaja. Tidak perlu tinggalkan kerja tetap anda sekarang.

Sekarang ni saya nak kongsikan kepada anda satu lubuk duit online yang mana poket anda boleh menjadi tebal semula pada hujung bulan.

Lubuk tersebut adalah SHOPEE !

Ada 3 langkah mudah yang boleh anda lakukan untuk memulakan bisnes Part Time di Shopee

1 – Install app shopee dan daftar akaun shopee. Untuk mulakan bisnes di Shopee adalah percuma sahaja. Tiada yuran pendaftaran yang diperlukan.

2 – Cari produk hot untuk dijual. Anda boleh daftar jadi ejen dropship sahaja secara percuma. Anda tak perlu simpan stok pun, tak perlu susah payah nak pos barang.

3 – Tugas anda hanya perlu update stok ke dalam shopee. Dan jika ada order dari customer anda akan menerima notification dari shopee. Buat pembayaran kepada supplier dan mereka akan pos barang kepada customer anda.

Nak tak jika kami bantu memudahkan perjalanan bisnes part time anda di shopee?

1. Kami akan sediakan siap-siap senarai produk yang anda boleh listing (dalam format excel). Anda hanya perlu upload dan edit sikit-skit je. Ada dalam lebih 200 produk yang anda boleh promosikan. Ini bermakna, anda boleh mula buka akaun Shopee dan terus ada 200 produk di Store anda.. Syok kan?

2. Kami akan ajar step by step bermula dengan bagaimana nak mendaftar di shopee, tips dan trick berniaga di shopee sehinggalah cara nak dropship 200 produk tersebut. Tak perlu susah payah untuk anda pack dan pos sendiri lagi.

3. Kami akan ajar cara berniaga di Shopee secara PART TIME. Tak kisah lah anda masih bekerja ke, tengah ada bisnes lain ke, anda tetap boleh berniaga di Shopee. Yang paling best, Group Support melalui Telegram juga disediakan. Anda tak perlu risau lagi kalau ada soalan nak tanya.

Memang seronok berniaga di Shopee ni kalau kita cukup ilmu tentangnya. Sekarang nak belajar tentang Shopee ni tak susah lagi.. Sebab ada 1 panduan khas yang mengajar kita untuk berbisnes di Shopee.

Panduan ini dinamakan: Panduan Part Time Shopee

Bisnes Dengan Shopee

Lihat testimoni-testimoni mereka yang telah berjaya buat bisnes part time di shopee:

Bisnes Dropship Di Shopee

bisnes online shopee

Bisnes Shopee

Ada banyak lagi testimoni mereka yang telah berjaya. [ KLIK SINI ]

Anda juga mahu berjaya seperti mereka?

Dapatkan segera Panduan Part Time Shopee ini sebeum ianya ditutup.

KLIK SINI untuk belajar jana 5 angka sebulan secara part time di Shopee!

Artikel ini ditulis oleh saudara Nik Thoha. Beliau ialah seorang penulis blog dan juga seorang usahawan internet sepenuh masa. Anda boleh follow beliau di Instagram @NikThoha

  • 5
    Shares

About Nik Thoha

Artikel ini ditulis oleh saudara Nik Thoha. Beliau ialah seorang penulis blog dan juga seorang usahawan internet sepenuh masa. Anda boleh follow beliau di Instagram @NikThoha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *