Software Hebat Dan Terbaik Untuk Para Peniaga Di Facebook

Khusus Buat Peniaga FESBUK Yang Masih Guna Kaedah “Oldskool” dengan Reply Komen atau Reply Mesej Cara Manual…

Saya nak kongsikan kepada anda cara paling SEMPOI untuk automasikan bisnes anda di Facebook semudah ABC kerana software ini sangat lengkap, boleh dikatakan ia adalah All in One Solution untuk para peniaga Facebook.

Memperkenalkan Software JOMFB : All in One Facebook Automation Tools!

Software yang canggih ini akan membantu uruskan jualan anda di Facebook secara pantas dan autopilot!

Software ini adalah web-based. So, anda tidak perlu install untuk gunakan. Just login dan terus guna secara LIEFTIME!

Komen dengan imej atau video pun boleh buat guna software ni… Hasilnya pula on the spot… Kan dah JIMAT masa dan tenaga…tak perlu lagi penat nak reply secara manual.

APA YANG BEST NYA JOMFB NI ?

# Reply komen di Fanpage Secara Auto

Anda dapat reply komen atau mesej kesemua pertanyaan yang diterima di Fanpage anda dengan jangkamasa yang cukup pantas secara automatik. Bukan sahaja menjimatkan masa, namun ia meningkatkan brand awareness.

# Schedule & Send Broadcast

Hantar mesej pukal atau broadcast ke ribuan prospek dalam satu masa. Mesej dihantar terus ke inbox Facebook, bukan ke inbox email! Malah, anda juga boleh follow up prospek yang pernah bertanya di Fanpage anda.

# Capture User Details

Ini yang best…anda boleh kumpul senarai prospek secara auto termasuklah nama, emel, jantina, tarikh lahir, lokasi dll serta boleh export kepada CSV data. Anda boleh backup database prospek anda semudah ABC!

# Autoresponder Broadcast

Mesej akan dihantar secara automatik (trigger) mengikut jadual yang anda tetapkan sehinggalah kepada close sales!

Ini adalah satu sistem yang sangat hebat, dengan mudah anda boleh set jadual untuk follow up bakal prospek anda..tak perlu lagi nak followp up prospek anda secara manual, biarkn robot JOMFB bantu anda!

# Unlimited Fanpage

Anda boleh menguruskan semua Fanpage anda dalam 1 dashboard sahaja. Tanpa perlu login ke senarai fanpage tersebut satu-persatu. Semuanya anda boleh monitor di dashboard sistem ini.

# Live Statistic & Report

Lihat dengan tepat statistik pengguna yang aktif di Fanpage anda dan juga boleh monitor jumlah orang yang komen atau hantar mesej.

# 24 Hours & 100% Autopilot

Anda boleh jimat banyak masa & wang. Tanpa mengira waktu siang atau malam, sistem ini bekerja untuk anda selamanya secara automatik.

 

4 BONUS TAMBAHAN (PERCUMA) YANG HEBAT

BONUS 1 – FB Business Finder (LIMITED)

Anda boleh gunakan tool ini untuk mencari bakal prospek atau pesaing anda di FB dengan mudah. Anda boleh dapatkan email, no telefon, website dll. Sangat sesuai untuk owner bisnes yang nak cari ejen untuk jual produk mereka

BONUS 2 – AIO Social Media Manager

Dengan sistem ini, anda boleh post iklan ke semua media sosial anda seperti FB, Instagram, Twitter dll hanya dengan satu platform. Sekali post, semua posting tersebut akan muncul di semua laman sosial anda! Menariknya, ianya adalah PERCUMA selamanya!

BONUS 3 – AIO Social Chat Manager

Kami akan tunjukkan juga kepada anda bagaimana untuk kawal semua sosial chat anda dengan hanya satu platform sahaja. Tak perlu lagi susah-susah buka banyak akaun semata-mata untuk monitor akaun chat anda.

BONUS 4 – FB Design & Graphic Toolkit

Sistem ini akan membantu anda untuk hasilkan grafik yang cun-melecun dan kelihatan profesional. Semuanya secara on cloud, tak perlu lagi anda install sofware untuk hasilkan design iklan anda.

Jika anda mahu menguruskan bisnes di facebook secara automatik, boleh klik link di bawah untuk dapatkan software JomFB.

👇👇👇

http://www.nikthoha.com/jomfb

http://www.nikthoha.com/jomfb

http://www.nikthoha.com/jomfb

Jangan terlepas peluang sekali seumur hidup, untuk bina empayar bisnes online anda di Facebook secara automatik tahun ini. Rebut peluang ini segera sebelum jualan software ini ditutup! Daftar sekarang..!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *